• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пандемія триватиме довше при нерівному доступі до вакцин, - глава ВООЗ

    Опубликовано: 2021-11-24 09:15:13

    Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейесус заявив, що чим довше триватиме нерівність у вакцинації від COVID у світі, тим довше триватиме пандемія. За його словами, всього в світі щеплено близько 40% жителів.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на El Pais.

    "40% населення світу щеплено, але це число зі значною нерівністю. У той час як країни з низьким рівнем доходу отримали тільки 0,5% всіх вакцин, 80% доз дісталося країнам "Великої двадцятки" (G20). Чим довше триватиме ця ситуація, тим довше триватиме пандемія. ВООЗ хоче, щоб 40% населення кожної країни було щеплено до кінця цього року... і 70% до середини наступного року", - заявив він.

    Нагадаємо, раніше директор Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучі заявив, що пандемія може завершитися навесні 2022 року.

    ВАЛЕРІЯ ПОЛІЩУК

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.