• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Не вище 7,96 грн за куб. Кабмін обмежив ціну газу від постачальника останньої надії

    Опубликовано: 2021-10-27 14:00:23

    Кабінет міністрів зобов'язав постачальника останньої надії (ПОН) компанію НАК "Нафтогаз України" з 1 жовтня до 30 листопада постачати газ побутовим споживачам за ціною не вище 7,96 грн/куб.м з урахуванням податку на додану вартість (ПДВ). Про це йдеться у постанові Кабміну №1063 від 25 жовтня 2021 року, опублікованій на Урядовому порталі.

    Крім того, переможець конкурсу на постачальника "останньої надії" зобов'язаний постачати газ бюджетним установам та закладам охорони здоров'я за ціною не вище 16,8 грн/куб.м із ПДВ.

    Уряд також зобов'язав Оператора ГТС України за участю операторів газорозподільних систем (ГРС) автоматично включити до портфеля постачальника "останньої надії" спожиті з 1 жовтня 2021 року обсяги природного газу бюджетниками (включно з комунальними та держустановами), постачання яким не здійснювалося жодними постачальниками.

    Наталия Софиенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.