• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд не планує вводити загальнонаціональний локдаун – Радуцький

    Опубликовано: 2021-10-19 14:30:31

    Кабінет міністрів не планує вводити загальнонаціональний локдаун через ситуацію з коронавірусом завдяки вакцинації. Про це заявив народний депутат, глава комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Михайло Радуцький в ефірі телеканалу Інтер.

    "Уряд і прем'єр-міністр не планують введення загальнонаціонального локдауну", – сказав Радуцький.

    За його словами, завдяки вакцинації країна може не йти в повний локдаун. Він зазначив, що в Україні близько 8,5 млн громадян отримали одне щеплення і 6,5 млн – два.

    Депутат уточнив, що введення повного локдауну не планується навіть у п'яти областях червоної зони карантину. Зараз у червону зону входять Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Одеська та Херсонська області.

    Радуцький пояснив, що на центральному рівні області переводять тільки в жовту зону. Далі місцева влада самостійно вводить обмеження, що відповідають рівню захворюваності та заповненості лікарень.

    Андрей Явецкий

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.