• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Morgan Stanley побачили ризик падіння S&P 500 на 20%

    Опубликовано: 2021-09-23 10:00:29

    На думку стратегів Morgan Stanley, падіння акцій США більш ніж на 20% все більше стає схоже на реальність.

    Про це повідомляє Bloomberg.

    Експерти розглядають два сценарії розвитку ситуації для американських ринків, які вони назвали «вогонь і лід».

    При «вогняному», більш оптимістичному варіанті, ФРС припиняє стимулювання економіки, щоб не дати їй перегрітися. В результаті такий сценарій призведе до корекції S&P 500 на 10%. Але, на думку експертів, більш песимістичний, «крижаний» сценарій, стає все більш імовірним. У такому випадку темпи зростання економіки будуть сповільнюватися, а прибуток компаній — скорочуватися, що призведе до корекції на 20%.

    Експерти Morgan Stanley рекомендують інвесторам тримати позиції в захисних, якісних компаніях, а також добирати акції фінансового сектору, які виграють від підвищення процентних ставок.

    У понеділок, 20 вересня, майже всі світові майданчики були пофарбовані в червоний колір через побоювання, що дефолт китайського девелопера Evergrande може вплинути на світову фінансову систему. Обсяг боргів Evergrande, включаючи кредиторську заборгованість, становить близько 1,97 трлн юанів ($305 млрд), що становить 2% від ВВП Китаю.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.