• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 30 річницю Незалежності України відсвяткували у Польщі

    Опубликовано: 2021-08-27 15:41:43

    З нагоди Дня Незалежності України, у Польщі відбулись масштабні святкування для українців, які проходили 20-25 серпня у Кракові та Вроцлаві. Долучитись мав змогу кожен бажаючий.

    За кордоном працює від 3 до 5 млн українських мігрантів, з яких майже 1,5 млн проживає у Польщі. Святкування Дня Незалежності України є унікальною можливістю для міжкультурної інтеграції, пізнання сучасної української культури та розваг для мешканців двох польських міст.

    У Кракові неподалік Краківського Ринку протягом 20-25 серпня відбулося святкування Незалежності України. Близько 6 тисяч охочуючих відвідали цікаві різнопланові події, на які були запрошені Ірена Карпа, Слава Фролова, Сергій Жадан, джазова співачка Соломія Чубай, виконавиця MAVKA, фольклорний гурт «Леля» та інші.

    У Вроцлаві 24 серпня в будівлі Impart до дня Незалежності України проходив вже другий щорічний SKOVORODA FEST. Фестиваль багатокультурної співпраці, який має на меті показати сучасність української та польської творчості. 920 гостей зібрались послухати поп-рок гурт “Вимираючі види” та музично-театральний проєкт Dakh Daughters.

    Гості заходу не тільки насолодились атмосферою дійства, прийняли участь у конкурсах та зробили фото, а й відправили поштову листівку з вітаннями своїм близьким та друзям в Україну. Активності були продумані для дорослих та дітей.
     
    “Українці, які проживають в інших країнах, прагнуть зберегти контакт з Батьківщиною, з їхньою мовою, літературою. TransferGo радо підтримує заходи, які популяризують українську культуру. Святкування Незалежності – це привід приємно провести час разом, дарувати сувеніри та організувати розваги для дітей. Підтримка українців за кордоном – це невіддільна частина нашої місії.” – Катерина Коновалова, менеджер з розвитку українського ринку стратегічного партнера заходу TransferGo.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.