• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПриватБанк оголосив конкурс на відбір незалежного аудитора

    Опубликовано: 2021-08-19 15:40:27

    ПриватБанк оголосив про проведення конкурсу з відбору зовнішнього аудитора для проведення обов'язкового аудиту річної фінансової звітності за 2022 – 2024 роки з можливістю пролонгації надання послуг на наступні два роки.

    Як повідомили в банку, учасником конкурсу може бути суб'єкт аудиторської діяльності, який відповідає вимогам закону України про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності, закону України про банки і банківську діяльність та іншим чинним вимогам встановлених законодавством. Претендент повинен бути включений в розділ Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності, який надає право проводити обов'язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.

    Також суб’єкт аудиторської діяльності має відповідати критеріям, що вказані у Постанові кабінету міністрів України від 2 жовтня 2019 р. № 859 “Про критерії відбору зовнішнього аудитора державних банків”.

    Повні умови участі в конкурсі доступні за посиланням. З Порядком проведення конкурсного відбору можна ознайомитись за посиланням. Термін проведення конкурсу - до 29 листопада 2021 року, конкурсні пропозиції приймаються до 1 жовтня 2021 року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.