• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінекономіки ініціює зменшення гендерного розриву в зарплатах

    Опубликовано: 2021-08-06 10:00:46

    Мінекономіки розробило проекти Національної стратегії щодо зменшення гендерного розриву в оплаті праці на період до 2023 року та плану заходів з її реалізації.

    Про це повідомляє Мінекономіки.

    Наразі ці документи готуються для надсилання на погодження всім зацікавленим центральним органам виконавчої влади, після чого будуть винесені на громадське обговорення.

    «Рівень горизонтальної та вертикальної гендерної сегрегації ринку праці України, незважаючи на певні позитивні зміни в останні роки, залишається достатньо високим. Як наслідок існує розрив в оплаті праці жінок і чоловіків в Україні, який хоч і демонструє упродовж 2020 – першої половини 2021 року тенденцію до скорочення – за підсумками першого кварталу 2021 року він досяг найнижчого рівня за всю історію нашої держави та склав близько 18 % – проте залишається суттєво вищим ніж у більшості розвинених країн світу, у тому числі країн Європейського Союзу», – прокоментувала заступниця Міністра економіки України Світлана Глущенко.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.