• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шотландія скасовує карантин: залишиться тільки правило носіння масок

    Опубликовано: 2021-07-14 15:30:54

    Перший міністр Нікола Стерджен сказав шотландському парламенту, що країна перейде нульовий рівень карантинних обмежень, але маски для обличчя залишаться “обов’язковими”. Про це повідомляє УНН з посиланням на Sky News.

    Деталі

    Стерджен сказала, що певні заходи, включаючи обов’язкове носіння масок для обличчя, залишаться в силі ще деякий час .

    Кількість людей, які можуть перебувати в приміщенні зросте до восьми людей з чотирьох домогосподарств. Тим часом, 10 людей з чотирьох домогосподарств зможуть зустрітися в закритому громадському місці, такому як паб.

    Згідно з новими правилами, 15 людей з 15 домогосподарств можуть зустрічатися на відкритому повітрі. Паби та ресторани, зможуть відкриватися до опівночі — скасовуючи попередній час закриття до 23:00. Однак нічні клуби та розваги для дорослих повинні залишатись закритими.

    Масові заходи на стадіоні також зможуть прийняти включати людей: 2 тис. сидячими осіб та тисячу стоячих, тоді як внутрішні заходи будуть обмежені до 400 осіб.

    Повністю вакциновані мандрівники та діти, які прибувають до Шотландії з країн із помаранчевого списку, більше не повинні будуть самостійно ізолюватись і здавати тест, але дорослі та діти старше 12 років все одно будуть здавати тести перед поїздкою та на другий день після прибуття. Будь-хто, хто має позитивний результат на наявність COVID-19 або має симптоми, все одно вимагатиме ізоляції протягом 10 днів.

    Нагадаємо

    Швеція заявила, що на цьому тижні, як і планувалося, послабить карантинні обмеження, але попередила людей, щоб вони залишалися обережними, оскільки поширюється високоінтенсивний варіант “Дельта”.

    Златослава Максимук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.