• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністерство армії США може очолити жінка

    Опубликовано: 2021-04-13 15:15:20

    Президент США Джо Байден обрав Крістін Вормут першою жінкою на посаді глави Міністерства армії США. Про це пише УНН з посиланням на The New York Times.

    Деталі

    У разі затвердження Сенатом пані Вормут, яка була найвищим посадовим особою Міністерства оборони в кінці адміністрації Обами, взяла б під свій контроль найбільшу гілку військ у той час, коли збройні служби борються з рядом проблем, включаючи відсіювання правих екстремістів зі своїх лав та протистояння зростаючим загрозам з боку Китаю та Росії.

    Пані Вормут, приєднається до інших жінок, призначених на найвищі посади в Пентагоні, зокрема Кетлін Хікс, заступника міністра оборони, і Келлі Магсамен, начальника штабу міністра оборони Ллойда Остіна.

    Додатково

    Вормут розпочала свою урядову кар'єру в 1996 році в політичному офісі Пентагону, який вона врешті-решт очолювала з 2014 по 2016 рік. Вона також працювала на керівних посадах, що займаються питаннями міжнародної політики безпеки та оборони в корпорації RAND та Центрі стратегічних та міжнародних досліджень, двох дослідницьких установах у Вашингтоні.

    Нагадаємо

    Сенат США схвалив кандидатуру Рейчел Левайн на посаду помічника міністра охорони здоров'я США. Це перша трансгендерна особа, яка займає посаду такого рівня в Америці.

    Златослава Максимук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.