• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кого звертатись з питань електролічильника?

    Опубликовано: 2021-04-07 14:40:28

    Зламався лічильник електроенергії або маєте сумніви щодо правильності показань на ньому? Щоб швидко вирішити ситуацію, варто знати, до кого звертатися зі своїми питаннями. Про функції електропостачальника та оператора системи розподілу (ОСР) розповідає YASNO.

    У випадку заміни, параметризації або опломбування лічильника, несправності приладу, аварійних ситуацій, тобто з усіх технічних питань необхідно звертатися до оператора системи розподілу (ОСР), до електромереж якого підключений будинок. У столиці це «ДТЕК Київські електромережі», «ДТЕК Київські регіональні електромережі», «Укрзалізниця», «Укренерго».

    У свою чергу, електропостачальник YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») проводить нарахування і виставляє остаточний рахунок, приймає оплату від клієнтів, пропонує енергоефективні товари та послуги. До постачальника також можна звертатись за готовим рішенням з економії на рахунках за електроенергію. Адже у YASNO можна замовити енергоефективний набір, у складі якого двозонний лічильник, програмована розетка з таймером та LED-лампи.

    Передавати показання лічильника можна як електропостачальнику, так і оператору системи розподілу.

    «Ми нагадуємо всім мешканцям столиці, що оператор системи розподілу (ОСР) та постачальник електроенергії мають різні функції. Дізнатися більше про зони відповідальності кожної компанії можна на нашому сайті. Також там є телефони контакт-центру YASNO та контакти ОСР», - сказав директор YASNO в Києві Віктор Мельников.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.