• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрексімбанк приєднався до сервісу електронної ідентифікації BankID

    Опубликовано: 2021-04-05 08:59:47

    Державний Укрексімбанк успішно завершив тестування і підключився до системи ВankID. Цей сервіс, провайдером якого є Національний банк України, створено для зручного та безпечного онлайн-доступу до адміністративних, державних, банківських, страхових та інших послуг, які можна отримати завдяки можливості віддаленої ідентифікації.

    «У 2021 році Укрексімбанк продовжує активну діджиталізацію багатьох операційних процесів, щоб дати клієнтам більше інноваційних фінансових рішень. Система ВankID має велике соціальне значення та широке практичне застосування, адже дозволяє не залежати від місцезнаходження та графіку роботи органів влади, комерційних та громадських установ. При цьому вона має високий рівень безпеки, адже персональна інформація передається у шифрованому форматі захищеними каналами зв’язку», – зазначив Директор Департаменту інформаційних технологій Укрексімбанку Євген Жуков.

    Для отримання послуг за допомогою системи BankID клієнтам Укрексімбанку потрібно пройти онлайн-реєстрацію на електронних порталах установ, які надають такі сервіси (Мінюсту, Мінцифри, Держгеокадастру, КМДА тощо).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.