• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Парламент Йорданії ратифікував низку договорів з Україною

    Опубликовано: 2021-01-25 16:30:32

    Нижня палата парламенту Йорданського Хашимітського Королівства ухвалила законопроєкт щодо ратифікації договорів між Україною та Йорданією у консульсько-правовій сфері. Про це повідомило посольство України в ЙХК, передає УНН.

    Що відомо:

    24 січня Палата представників Національних Зборів Йорданії ухвалила законопроєкт про ратифікації чотирьох двосторонніх договорів між Україною та Йорданією у консульсько-правовій сфері, які були підписані під час офіційного візиту до України Міністра юстиції Йорданського Хашимітського Королівства Басама Ат-Талгуні у листопаді 2019 року.

    Деталі:

    Документи регулюють питання передачі засуджених осіб, взаємної правової допомоги в кримінальних справах, видачі правопорушників, правової допомоги в цивільних справах та сприятимуть підвищенню ефективності співпраці між двома країнами у вирішенні кримінальних та цивільних правових питань.

    Що передувало:

    Вказані договорили були ратифіковані Верховною Радою України у вересні 2020 року.

    У листопаді Україна та Йорданія домовилися про започаткування військового співробітництва.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.