• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Байден визначився з першими закордонними візитами в статусі президента

    Опубликовано: 2021-01-19 09:15:40

    Канада або Великобританія стануть країнами, куди обраний президент США Джо Байден відправиться після вступу на посаду з офіційним візитом. Про це УНН пише з посиланням на видання The Daily Telegraph.

    Посилаючись на свої джерела в оточенні Байдена, британська газета повідомляє, що через пандемію коронавірусу міжнародні візити почнуться не раніше літа поточного року. До цього пріоритетом для Байдена залишатиметься вирішення внутрішніх питань США.

    Повідомляється, що пріоритетним напрямком для першого міжнародного офіційного візиту зараз є Канада, але якщо з яких-небудь причин візит туди не відбудеться, то першою стане Велика Британія. Відзначається, що причиною візиту туди може стати саміт G7, який запланований на червень і пройде в місті Карбіс Бей на Атлантичному узбережжі півострова Корнуолл.

    Нагадаємо, інавгурація Байдена призначена на 20 січня. У зв'язку з останніми подіями, зокрема штурмом Капітолію прихильниками Дональда Трампа, в столиці США посилені заходи безпеки.

    Слід зазначити також, що сам Байден відзначав, що перш за все після вступу на посаду він зосередиться на економічній і політичній ситуації в країні.

    Проте, політики в різних країнах, за інформацією журналістів і аналітиків, з нетерпінням очікують вступу на посаду президента США демократа Байдена і пов'язують з ними надії з розморожування переговорів з багатьох проблемних напрямків, мова йде, зокрема про палестино-ізраїльський конфлікт, Іран, а також про економічне протистояння між США та Китаєм,що  нарастало в роки правління Трампа.

    Тетяна Юдіна

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.