• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінстратегпром вже налічує майже 100 осіб

    Опубликовано: 2020-12-29 16:07:03

    Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості  України завершило ряд заходів щодо забезпечення діяльності. Про це повідомляє прес-служба Мінстратегпрому.

    Так, з 11 листопада здійснюється набір кадрів як за добором на посади державної служби, так і за переведенням. Станом на 24 грудня 2020 року в Міністерстві вже призначено на посади 73 особи. Варто додати, що після оголошення конкурсів на посади у Мінстратегпром було подано в середньому 60 заяв від кандидатів на кожну посаду. Добори продовжуються, тож рекомендуємо стежити  за оголошеннями.

    На сьогодні вже прийняті всі необхідні керівні  документи, спрямовані на реалізацію завдань, передбачених Положенням про Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості; проведена реєстрація в державних органах влади; затверджена структура; штатний розпис; бюджет. Мінстратегпром отримав власні приміщення в м. Києві по вулицях Лисенка та Франка для розміщення персоналу, а 18 грудня 2020 р. –   спецдозвіл на провадження діяльності, пов'язаної з державною таємницею.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.