• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інформація щодо епідситуації з гепатиту

    Опубликовано: 2006-03-27 13:02:00

    25-26 березня 2006 р. у Києві госпіталізовано 10 осіб з підозрою на гепатити, виписано із стаціонарів три пацієнти, у тому числі дві дитини. На сьогодні, 27 березня, в лікарнях знаходиться 132 хворих, у тому числі 27 дітей. Цю інформацію Міністерство охорони здоров’я України отримало від Головного державного санітарного лікаря столиці Ірини Козлової.

     З моменту росту захворюваності на гепатити у Києві, йдеться у повідомленні, захворюваність  реєструвалась в різних районах міста та на різних вулицях. Відсутня приуроченість до організованих дитячих або студентських колективів та місць роботи.

    У стаціонарах  Києва за попередніми даними знаходилось 24 іногородні особи, в т.ч. три людини без визначеного місця проживання; 18 пацієнтів з Київській області  (м.Вишгород – 7 осіб, Вишгородський район – 6; Києво-Святошинський район – 2; Ірпінський район – 1; Обухівський район – 1, Бориспільський р-н – 1),  та один із Житомирської області.

    Фахівці проводять подальше детальне вивчення та аналіз ситуації та розшифровку встановлення діагнозів госпіталізованим хворим. Станом на 26.03.2006 р. із 524 хворих з підозрою на вірусний гепатит, діагноз гепатит А встановлено 373 особам, гепатит В - 25 хворим, гепатит С – 8 , у 34 осіб – констатовано хронічні гепатити або діагноз «гепатит» знято, у 4 пацієнтів етіологія захворюваності не встановлена, 80 – в роботі.

                Проведено засідання оперативного штабу та аналіз епідемічного фону за попередній тиждень, також 24 березня на базі міської СЕС проведено семінар для лікарів загального профілю, інфекціоністів, педіатрів.

                З 13 березня продовжує працювати комісія МОЗ України з детального вивчення даного питання.

    Прес-служба МОЗ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.