• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Brexit: Британія і Євросоюз домовилися продовжити перемовини

    Опубликовано: 2020-12-14 17:30:58

    Перемовини про торговельну угоду між Великою Британією і Євросоюзом будуть продовжені. Таку заяву зробили прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон і глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн, передає УНН з посиланням на ВВС.

    “Сьогодні вранці у нас відбулася корисна телефонна розмова. Ми обговорили основні невирішені теми. Наші команди переговірників в останні дні працювали день і ніч”, — йдеться в заяві.

    Відзначається, що незважаючи на те, що тривалі майже рік перемовини, відняли у сторін багато сил, було вирішено їх продовжити вже після закінчення крайнього терміну в неділю.

    “Ми доручили нашим командам продовжити перемовини і подивитися, чи може бути досягнуто згоди навіть на цій пізній стадії”, — сказано в заяві.

    Урсула фон дер Ляйєн зазначила, що переговори продовжаться в Брюсселі.

    “Боюся, наші розбіжності з деяких ключових питань ще дуже великі. Але надія вмирає останньою, і ми продовжимо перемовини, щоб зрозуміти, що ж ми все-таки можемо зробити. Сполучене Королівство вже точно не піде з переговорів ”, - сказав прем’єр Британії.

    Як повідомляв УНН, влада Британії закликала громадян запастися продуктами через ймовірний дефіцит на тлі виходу з ЄС.

    Наталія Затуливітер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.