• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Pantone назвав два головних кольори 2021 року

    Опубликовано: 2020-12-10 18:00:00

    В американському Інституті кольору Pantone обрали два головних кольори 2021 року. Ними стануть глибокий сірий (Ultimate Grey) і яскравий жовтий (Illuminating). Про це УНН повідомляє з посиланням на дані на сайті організації.

    "Pantone 17-5104 Ultimate Gray і Pantone 13-0647 Illuminating - два незалежних кольори, які підкреслюють, як різні елементи об'єднуються, щоб підтримувати один одного, що найкраще передає настрій кольору року 2021 від Pantone. Практичний і твердий, як камінь, але одночасно зігріваючий і оптимістичний союз Pantone 17-5104 Ultimate Gray і Pantone 13-0647 Illuminating втілює силу і позитив", - йдеться в повідомленні інституту.

    В організації додали, що Pantone 13-0647 Illuminating - це яскравий і життєрадісний жовтий, який іскриться жвавістю, теплий жовтий відтінок, наповнений сонячною енергією. Водночас Pantone 17-5104 Ultimate Grey символізує тверді і надійні елементи, які вічні і забезпечують міцну основу, як от кольори гальки на пляжі чи природних елементів, чий вигляд підкреслює здатність витримати випробування часом.

    Нагадаємо, інститут Pantone, розробник стандартизованої системи підбору кольору, прийнятої в 1963 році, торік обрав кольором 2020 року класичний синій.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.