• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МЗС РФ звинуватили Захід у «втручанні» в справи Білорусі

    Опубликовано: 2020-11-27 17:30:38

    Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звинуватив США та кілька європейських країн у втручанні в справи Білорусі. Свої звинувачення Лавров озвучив 26 листопада під час зустрічі з Олександром Лукашенком, передає УНН.

    Кремль продовжує підтримувати Лукашенка впродовж часу, що минув після проведення у Білорусі президентських виборів 9 серпня.

    На пресконференції з очільником МЗС Білорусі Володимиром Макеєм Лавров заявив, що Захід “використовує брудні методи так званих кольорових революцій, включно з маніпулюванням громадською думкою, підтримкою сил, які є відверто антиурядовими, а також сприянням їхній радикалізації”.

    Західні лідери відмовилися визнати результати виборів і підтримали опозиційну лідерку Світлану Тіхановську, яка виїхала з Білорусі до сусідньої Литви через погрози щодо неї та її родини.

    Масові акції протесту проходять в Білорусі з дня виборів 9 серпня, перемогу на яких з 80,1% голосів здобув Лукашенко. Друге місце з 10,12% зайняла Світлана Тіхановська, вона не визнала результати голосування. У перші дні акції вилилися в жорсткі зіткнення маніфестантів з правоохоронними органами. Опозиція закликає продовжувати протести до оголошення нових виборів.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.