• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олімпіаду-2021 у Токіо більше не збираються переносити

    Опубликовано: 2020-11-16 17:00:40

    Олімпійські ігри в Токіо, перенесені на 2021 рік через COVID-19, мають відбутися у призначений час, не дивлячись на те, що світ досі не впорався з пандемією коронавірусу. Про це в понеділок, 16 листопада, домовилися в Токіо голова Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах і прем'єр-міністр Японії Йосіхіде Суга, передає УНН з посиланням на DW.

    Суга висловив упевненість, що ігри пройдуть наступного літа.

    Бах подякував прем'єру за зусилля і підкреслив, що спортивне свято стане символом солідарності в посткоронавірусну епоху.

    За даними агентства Kyodo, МОК збирається допомогти забезпечити вакциною від коронавірусу спортсменів і гостей Олімпіади.

    Рішення про перенесення Олімпіади було ухвалено наприкінці березня після того, як Національний олімпійський комітет Канади повідомив, що не направлятиме своїх атлетів на Ігри в 2020 році в зв'язку з ризиком захворювання.

    Нагадаємо, Японія розглядає можливість звільнення глядачів з-за кордону на Олімпійських та Паралімпійських іграх наступного літа у Токіо від 14-денного періоду карантину.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.