• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 100 багатоповерхівок Оболоні отримають оновлені джерела електропостачання

    Опубликовано: 2020-11-10 14:17:50

    ДТЕК Київські електромережі до кінця поточного року реконструює два розподільчих пункти (РП) на столичній Оболоні – РП-131 та РП-217. В них повністю оновлять енергетичне обладнання та будівлі. В результаті мешканці масиву отримають надійні джерела живлення, що безперебійно забезпечуватимуть їхні домівки світлом.

    РП-131 знаходиться на півдні Оболоні за адресою просп. Оболонський, 10. Від нього світло отримують 5 дошкільних навчальних закладів, 5 шкіл, 9 бойлерних та 39 багатоповерхівок на Оболонському проспекті, Оболонській набережній, проспекті Героїв Сталінграда та вулиці Малиновського.

    РП-217 розташований на північній околиці масиву за адресою вул. Героїв Дніпра, 45. Він живить 6 дошкільних навчальних закладів, 3 школи, 8 бойлерних, поліклініку та 61 багатоповерховий будинок на Оболонському проспекті та проспекті Героїв Сталінграда, вулицях Героїв Дніпра, Прирічна, урочища Верблюд та Собаче гирло.

    «ДТЕК піклується про своїх клієнтів. Наша компанія системно оновлює енергоінфраструктуру Києва. Реконструюємо старі та будуємо нові енергооб’єкти. В роботи в двох розподільчих пунктах наша компанія інвестує більше 12 мільйонів гривень. В результаті 100 будинків київської Оболоні отримають надійні джерела живлення», – зазначив виконувач обов’язків генерального директора ДТЕК Київські електромережі Денис Бондар.

    Під час реконструкції в РП повністю замінять розподільчі комірки. Замість старих встановлять сучасні нові, що обладнані екологічно безпечними вакуумними вимикачами. Змонтують сучасні системи зв’язку, дистанційного обліку електроенергії та управління енергообладнанням (телемеханіка). Замінять трансформатори, встановлять щити постійного та шафи оперативного струму. Приміщення обладнають сучасними системами освітлення та охоронними сигналізаціями, а також приведуть до ладу будівлі енергооб’єктів.

    Як повідомлялося раніше, до кінця 2020 року фахівці ДТЕК Київські електромережі реконструюють кабельну електричну лінію 10 кВ, що живить столичний масив Оболонь. Реалізація проєкту дозволить забезпечити безперебійним електропостачанням клієнтів району та задовольнити їх зростаючі потреби у електричному струмі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.