• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нарада з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання випускників загальноосвітніх навчальних закладів у 2006 році

    Опубликовано: 2006-03-22 13:09:00

    16 березня ц.р. у МОН України за участю Українського центру оцінювання якості освіти відбулася нарада з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання випускників загальноосвітніх навчальних закладів у 2006 році.

    Зовнішнє оцінювання мають право пройти випускники усіх шкіл визначених районів, які планують вступати до вищих навчальних закладів. У кожній області обласне управління науки і освіти обирає адміністративні райони (сільські та міські), у школах яких навчається кількість випускників відповідна до визначених квот.

    Випускники, які планують вступати до вищих навчальних закладів, мають можливість пройти одне або два тестування — з української мови (13.05.2006) та математики або історії на вибір (20.05.06).

    Зовнішнє оцінювання буде проводитися у пунктах тестування Українським центром оцінювання якості освіти і його регіональними підрозділами.

    Інф. МОН України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.