• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Time назвав найвпливовіших людей 2020 року – серед них борці з Covid-19

    Опубликовано: 2020-09-25 15:00:13

    У переліку найвпливовіших людей багато активістів – засновники руху BlackLivesMatter та MeToo.

    Журнал Time показав щорічний список найвпливовіших людей світу.

    У переліку-2020 п’ять категорій, кожну з них очолили:

    Лідери – американський лікар, лікар-консультант шести президентів Білого дому Ентоні Фочі. Він став лідером боротьби з коронавірусом у США від початку пандеміх.
    Титани – афроамериканська акторка Ґабріель Юніон, активістка за інклюзивність. Виступає за права темношкірих жінок і дівчат, а також квір-спільноти та транссексуалів.
    Новатори –  американська реп-виконавиця Megan Thee Stallion (справжнє ім’я – Меган Джовон Рут). Відома платиновим хітом Hot Girl Summer.
    Діячі мистецтв – канадський співак The Weeknd. Відзначили новий альбом виконавця After Hours.
    Кумири –  нью-йоркська медсестра Емі О’Салліван. Вона лікувала першого хворого на COVID-19 у лікарні Нью-Йорка, який став першим смертельним випадком у місті. Через кілька днів Емі теж захворіла, пройшла інтубацію, провела чотири дні на апараті штучної вентиляції легенів, але повернулася знову на роботу.
    Присоединяйтесь к Instagram Liga.net - здесь только то, о чем вы не можете не знать

    У переліку найвпливовіших людей багато активістів – засновники руху BlackLivesMatter Алісія Гарза, Опал Тометі та Патрісс Каллорс. Також японка Шиорі Іто, яка символізує рух MeToo в країні. Рух виник у 2017 році як осуд сексуального насильства й домагань у результаті скандалу та звинувачень кінопродюсера Гарві Вайнштейна.

    Серед політиків у списку Time відзначили президента США Дональда Трампа, голову КНР Сі Цзіньпіна, канцлерку Німеччини Ангелу Меркель і кандидата в президенти США Джо Байдена.

    Катерина Амеліна

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.