• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Євросоюз ще на пів року продовжить «кримські санкції» проти Росії - ЗМІ

    Опубликовано: 2020-09-08 17:30:14

    Посли країн-членів ЄС завтра, 9 вересня, продовжать на 6 місяців санкції проти Росії за порушення територіальної цілісності України. Про це у своєму Twitter написав журналіст "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передає УНН.

    "Посли ЄС завтра дадуть "зелене світло" на заборону на отримання віз та заморожування активів 175 осіб та 44 суб'єктів, які, на думку блоку, підірвали територіальну цілісність України. Продовження на 6 місяців, як зазвичай", - написав Йозвяк.

    Зазначимо, Євросоюз запровадив у березні 2014 року санкції проти Москви після "референдуму" і анексії Росією Криму. Були створені "санкційні списки" із фізичних і юридичних осіб, причетних до порушень територіальної цілісності України. Обмеження стосувалися замороження фінансових активів у країнах Євросоюзу та забороні в'їзду на територію ЄС для осіб, які перебувають у "списку".

    Як повідомлялося раніше в УНН, ЄС, ймовірно, введе санкції щодо осіб, відповідальних за отруєння Навального.

    Марк Омелянюк

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.