• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Одеської ОДА передав 12 нових автобусів для 6-ти районів Одещини

    Опубликовано: 2020-08-28 09:08:35

    Сьогодні очільник Одеської ОДА Максим Куций особисто передав ключі від 12 шкільних автобусів у 6 районів регіону. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

    «Сьогодні ми зробили важливий крок для підвищення якості освіти на Одещині – передали 12 нових шкільних автобусів для учнів Тарутинського, Окнянського, Захарівського, Лиманського, Білгород-Дністровського та Овідіопільського районів, щоб діти та вчителі могли з комфортом та безоплатно добиратися до своїх навчальних закладів», - розповів М. Куций.

    Він наголосив, що всі автобуси укомплектовані безконтактними термометрами, які передало Товариство Червоного Хреста України.

    За словами М. Куцого, в області є понад 16 тисяч учнів, які живуть у сільській місцевості, і яким потрібно доїжджати до школи на автобусі. Проблема оновлення транспорту по районах давно вже гостро постала і якщо раніше кожен район самостійно вирішував це питання, то цьогоріч Одеська ОДА вирішила це питання централізовано.

    «Особисто для мене безпека дітей та якісні та доступні умови навчання – це принципова позиція. За тиждень ще 12  нових автобусів поїдуть до своїх районів», - резюмував він.

    Нагадаємо, що програма закупівлі автобусів відбувається вже третій рік поспіль з надання субвенції з державного бюджету. 10% - з місцевого бюджету, а 90% — державного.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.