• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про стан оперативної обстановки на придністровській ділянці українсько-молдовського державного кордону

    Опубликовано: 2006-03-17 11:22:00

    16 березня о 23.30 придністровською стороною знято блокування пунктів пропуску для автомобільного сполучення на придністровській ділянці українсько-молдовського кордону „Платонове - Гоянул Ноу” і „Кучурган – Первомайськ”, також відновлено рух вантажних транспортних засобів та в повному обсязі – автобусів і легкових автомобілів. За наявною в Держмитслужбі інформацією, директиви щодо відновлення руху були надані Придністровським митним комітетом наприкінці минулої доби.

    Митні органи України у встановленому порядку здійснюють митне оформлення вантажів і транспортних засобів у всіх без винятку пунктах попуску на цій ділянці державного кордону. Починаючи з 00.00 годин в цих пунктах пропуску на виїзд з України оформлено 23 автотранспортних засобів з вантажами.

    З метою зняття напруги, що склалася поблизу зазначених пунктів пропуску, митні органи вживають всіх можливих заходів щодо прискорення процедур митного оформлення транспортних засобів та вантажів через державний кордон. Разом з тим, кількість пропущених транспортних засобів повною мірою залежить від пропускної спроможності та ритмічної роботи придністровської сторони.

    Інф. Сustoms.gov.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.