• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пандемія: Велика Британія ввела карантин ще для трьох країн

    Опубликовано: 2020-08-07 17:30:28

    Влада Великої Британії знову робить обов’язковим дотримання двотижневого карантину для осіб, які прибувають в країну з Бельгії, Андорри, а також з Багамських островів. Про це оголосив у четвер на своїй сторінці в Twitter міністр транспорту країни Грант Шеппс, інформує УНН.

    “Наявні дані показують, що в цілях боротьби з поширенням коронавірусу ми повинні виключити Андорру, Бельгію і Багами з нашого списку країн, з якими були відкриті транспортні коридори. Якщо ви приїдете до Сполученого Королівства з цих країн після 4:00 (06:00 за київським часом) суботи, вам необхідно буде самоізолюватись на 14 днів”, — йдеться в повідомленні міністра.

    При цьому Шеппс також повідомив, що з 11 серпня дотримання карантину перестане бути обов’язковим для прибуваючих до Великої Британії з Брунею та Малайзії. За даними британських ЗМІ, найближчим часом “транспортний коридор”, який скасовує дотримання карантину, повинен бути відкритий і з Португалією.

    Сполучене Королівство є однією з небагатьох країн Європи, які не закривали свої кордони під час пандемії захворювання, що викликається новим коронавірусом. При цьому з 8 червня особи, які прибувають до Великої Британії з-за кордону, зобов’язані дотримуватися режиму самоізоляції протягом 14 днів. З 10 липня ця вимога перестало поширюватися на осіб, які прибувають на територію королівства більш ніж з 50 країн, в числі яких опинилися майже всі країни ЄС. 26 липня через цього списку була виключена Іспанія, а 31 липня — Люксембург.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.