• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві понад 60% людей бояться економічних наслідків через COVID-19, ніж самої хвороби – опитування

    Опубликовано: 2020-08-03 17:00:39

    У столиці 62% людей бояться економічної кризи у родині через пандемію коронавірусу, ніж самої можливості захворіти (29%). Про це повідомляє УНН із посиланням на дані опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

    "62% опитаних, оцінюючи власне ставлення до епідемії (пандемії - ред.) коронавірусу, зазначили, що більше бояться економічних наслідків цієї кризи для своєї родини, аніж можливості захворіти. 29%, натомість, більше бояться захворювання, аніж економічних наслідків", - йдеться у результатах опитування.

    Зазначається, що роботу Президента Зеленського у подоланні коронакризи на "добре" та "відмінно" оцінили 26%, на "задовільно" – 34%, "погано" – 37% опитаних киян.

    Додамо, дослідження проводилося 26-27 липня 2020 року серед мешканців Києва (18+) методом телефонного опитування, Опитано 2 000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

    Нагадаємо, за даними дослідження, понад 60% респондентів вважають, що економічне становище в Україні погіршилося за останні півроку.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.