• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров обговорив з представниками Світового банку питання енергетичного забезпечення України

    Опубликовано: 2006-03-16 11:18:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров провів зустріч з директором Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Полом Бірмінгемом, директором департаменту з питань енергетики та розвитку інфраструктури Світового банку Пітером Томпсоном та головою представництва СБ в Україні Душаном Вуйовичем.

    Під час зустрічі обговорювалися питання енергетичного забезпечення промислових підприємств та населення України, а також співробітництво Уряду України та Світового банку в енергетичному секторі. Зокрема, йшлося про ключові принципи посилення енергетичної безпеки України, а саме розвиток та впровадження енергозберігаючих технологій, диверсифікацію джерел постачання енергоносіїв, розвиток власних енергоресурсів та використання альтернативних видів палива.

    За словами представників Світового банку, їх установа готова надати підтримку Україні в цих напрямках підвищення рівня енергетичної безпеки, зокрема реалізації проектів розвитку вугільної галузі, гідроенергетики та поновлювальних джерел енергії, розвитку міської інфраструктури, проектів, пов’язаних зі встановленням газових лічильників в населених пунктах України.

    Прес-служба








    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.