Юрій Єхануров обговорив з представниками Світового банку питання енергетичного забезпечення України

16 мар, 11:18

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров провів зустріч з директором Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Полом Бірмінгемом, директором департаменту з питань енергетики та розвитку інфраструктури Світового банку Пітером Томпсоном та головою представництва СБ в Україні Душаном Вуйовичем.

Під час зустрічі обговорювалися питання енергетичного забезпечення промислових підприємств та населення України, а також співробітництво Уряду України та Світового банку в енергетичному секторі. Зокрема, йшлося про ключові принципи посилення енергетичної безпеки України, а саме розвиток та впровадження енергозберігаючих технологій, диверсифікацію джерел постачання енергоносіїв, розвиток власних енергоресурсів та використання альтернативних видів палива.

За словами представників Світового банку, їх установа готова надати підтримку Україні в цих напрямках підвищення рівня енергетичної безпеки, зокрема реалізації проектів розвитку вугільної галузі, гідроенергетики та поновлювальних джерел енергії, розвитку міської інфраструктури, проектів, пов’язаних зі встановленням газових лічильників в населених пунктах України.

Прес-служба









Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/48654.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua