• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський ініціює приєднання України до Міжамериканської конвенції про допомогу в кримінальних справах

    Опубликовано: 2020-07-21 17:00:28

    Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроект про приєднання України до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах. Відповідне повідомлення з’явилось на офіційному сайті парламенту, передає УНН.

    Документ №0058 під назвою "Проект Закону про приєднання України до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах та факультативного протоколу до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах" зареєстровано 20 липня. Наразі текст законопроекту і пояснювальна записка до нього на сайті Верховної Ради відсутні.

    Як раніше повідомлялося в УНН, 30 квітня Верховна Рада України ухвалила законопроект №0033, поданий Президентом України Володимиром Зеленським, про приєднання України до Міжамериканської конвенції про виконання кримінальних покарань за кордоном.

    Наталія Затуливітер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.