• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МЗС підтвердили проведення саміту Україна-ЄС 1 жовтня

    Опубликовано: 2020-07-10 17:00:47

    Саміт Україна-ЄС має відбутись 1 жовтня. Під час заходу Україна має намір підписати угоду про спільний авіаційний простір. Про це під час онлайн-дискусії у п’ятницю сказала директор Департаменту ЄС і НАТО МЗС України Марина Михайленко, передає кореспондент УНН.

    "Ви знаєте, що під час німецького головування відбудеться саміт Україна-ЄС, він вже підтверджений на 1 жовтня. І ми дуже хотіли б нарешті в рамках цього саміту підписати угоду про спільний авіаційний простір", - сказала Михайленко.

    Вона нагадала, що у 2013 році виникло проблемне питання стосовно аеропорту Гібралтар, і Україна дуже сподівається, що зараз це питання все ж таки буде вирішено і узгоджено формулювання між Єврокомісією та Іспанією, прийнятне для всіх сторін.

    Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час відеоконференції за участю Комісара ЄС з питань сусідства і розширення Олівера Варгеї та шести міністрів закордонних справ східних партнерів ЄС обговорив, зокрема, і укладення Угоди про спільний авіаційний простір між Україною та ЄС.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.