• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Венесуела висилає посла Євросоюзу

    Опубликовано: 2020-06-30 18:00:11

    Венесуела висилає посла Європейського Союзу. Ісабель Брільанте Педроса повинна покинути південноамериканської країни протягом 72 годин, заявив глава Венесуели Ніколас Мадуро в Каракасі в понеділок, 29 червня. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

    Євросоюз кількома годинами раніше ввів санкції відносно ще 11 венесуельських офіційних осіб. Штрафні заходи обумовлені роллю цих осіб "в діях і рішеннях, які підривають демократію і принцип верховенства права в Венесуелі".

    Санкції, що зачіпають вже 36 осіб, включають заборону на в'їзд до ЄС і заморожування активів.

    Нагадаємо, у Венесуелі близько півтора років триває боротьба за владу між лівонаціоналістичним урядом на чолі з Мадуро і правоцентристської опозицією на чолі з головою парламенту Хуаном Гуайдо.

    У січні 2019 року Гуайдо оголосив себе виконуючим обов'язки президента, що було визнано більш ніж 50 державами. Однак Ніколас Мадуро, на боці якого армія, як і раніше утримує владу в країні.

    Денис Масліков

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.