• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зовнішньополітичний вектор України після парламентських виборів не зазнає змін, переконаний Президент

    Опубликовано: 2006-03-14 16:20:00

    Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві. Віктор Ющенко наголосив, що система європейських цінностей найбільш відповідає інтересам України, додавши, що «українська нація повинна збагнути цінності свого вибору і цим керуватися». «Європейська концепція полягає у будівництві єдиного європейського дому, а не у формуванні біполярної системи в Європі», – наголосив він.

    Коментуючи позицію політичних сил, які використовують гострі чи конфліктні для нації питання у передвиборчих баталіях, В. Ющенко її назвав «політично помилковою».

    «Мені більш імпонує позиція політичних партій Литви, Латвії, Естонії, які ще в дев’яностих роках, формуючи загальнонаціональну концепцію виборів, домовилися, щоб дискусійні питання, які створюють дискомфорт для нації, не порушувати у виборчих програмах, вони не повинні ставати предметом політичних баталій», – наголосив Президент. Натомість, переконаний В. Ющенко, гострі питання повинні пройти серйозну дискусію в суспільстві, за результатами якої будуть прийматися відповідні рішення.

    Говорячи в цьому контексті про українсько-російські відносини, Глава держави наголосив, що було великою помилкою втрачати досягнення у відносинах між країнами, як політичні, так і економічні.  

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.