• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В США одна з компаній оголосила про початок випробувань вакцини проти коронавірусу на людях

    Опубликовано: 2020-05-26 17:00:31

    Американська біотехнологічна компанія Novavax почала випробування на людях своєї протикоронавірусної вакцини в Австралії, та очікує попередніх результатів щодо її ефективності й безпечності у липні. Про це пише “Радіо Свобода”, передає УНН.

    25 травня компанія Novavax оголосила про перший етап клінічних випробувань в Австралії на 130-ти здорових учасниках віком від 18 до 59 років.

    Очікується, що пізніше в рамках другої фази буде проведено дослідження в декількох країнах, включаючи Сполучені Штати, для оцінки імунітету, безпечності і реакції на хворобу COVID-19 в більш широкому віковому діапазоні.

    Близько десятка компаній нині перебувають на ранніх стадіях тестування вакцини проти COVID-19, або ось-ось мають його розпочати, в основному — це компанії у США, Європі та Китаї. Раніше, у Білому домі заявляли, що США першими у світі створять вакцину від коронавірусу.

    Поки невідомо, чи спрацює котрась із вакцин від коронавірусу, що уразив майже 5,5 мільйона людей по всьому світу і забрав життя 345-ти тисяч.

    Кожна вакцина використовує різні технології, щоб викликати імунну “відповідь” на боротьбу з вірусом.

    Потенційну вакцину від Novavax назвали NVX CoV2373. Вона використовує так звану технологію рекомбінантних наночастинок, пише видання.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.