• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для виведення з "тіні" заробітних плат навантаження на фонд оплати праці має бути знижено, вважає Юрій Єхануров

    Опубликовано: 2006-03-13 09:28:00

    Єдиною можливістю подолання практики тіньових зарплат в Україні має стати суттєве зниження навантаження на фонд оплати праці. Таку думку висловив у Тернополі на нараді з питань будівництва Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров. "У мене доки одна пропозиція, яка дуже важка, і на яку Верховна Рада не пішла - зниження навантаження на фонд оплати праці. Експерти кажуть, що, якщо буде 25-26 копійок на одну гривню, тоді у нас буде справжній прорив", - заявив Прем’єр-міністр.

    Юрій Єхануров закликав представників будівельних організацій замислитися над проблемою подолання тіньових заробітних плат. "Давайте подумаємо як нам вийти з цих тіньових зарплат. Врешті-решт добра половина з вас - учасники цього процесу", - зауважив Глава Уряду, звертаючись до будівельників.

    Прем'єр-міністр України також вважає, що в найближчі роки неможливо приступити до реалізації комплексної програми реконструкції або заміни п'ятиповерхових будинків, так званих "хрущевок". "У найближчі роки це не є актуальною темою", - заявив Юрій Єхануров на прес-конференції в суботу в Тернополі. "Оскільки я в будівництві 24 роки відробив, я ніяких голосних заяв відносно "хрущевок" робити не можу.  Це є не реальним сьогодні при існуючих умовах", - пояснив він.

    Юрій Єхануров відзначив, що в Москві почали вирішувати проблему "хрущевок" і висловив думку про те, що найближчим часом у Києві зроблять "перші кроки, не більше ". На його думку, в обласних центрах до реалізації програми реконструкції і заміни "хрущевок" зможуть приступити не раніше, ніж через кілька років. "До цієї проблеми підійдуть тільки тоді, коли це буде вигідно їх модернізувати. Поки що я не бачу реальних джерел, щоб це зробити", - підкреслив Глава Уряду.

    Під час зустрічі з журналістами Прем'єр-міністр  пообіцяв вирішити проблеми тернопільського підприємства "Текстерно".  "Я обов'язково  зроблю все для того, щоб вирішити ці проблеми. Я вважаю, що це дуже цікаве підприємство", - підкреслив він.  Прем'єр-міністр також повідомив, що провів зустріч у суботу з представниками підприємства, які передали йому "усі необхідні документи", що стосуються діяльності підприємства.

    Інф. Урядовий портал


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.