• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Fitch погіршило прогнози для восьми українських банків

    Опубликовано: 2020-04-30 17:30:29

    Міжнародне агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітенту на рівні "B" для Ощадбанку, Укрексімбанку, ПриватБанку, Укргазбанку, Креді Агріколь, Банку Прокредитування, Правекс-Банку, а також ПУМБу, однак погіршивши прогнози їх рейтингів. Про це йдеться у звіті, опублікованому на на сайті агентства, інформує УНН.

    "У Fitch переглянули рейтинг перспектив для семи українських банків від "позитивного" до "стабільного" і підтвердили їх довгострокові рейтинги за замовчуванням для емітентів (IDR)", - йдеться у повідомленні.

    Серед переліку постраждалих банків: Ощадбанк, Укрексімбанк, ПриватБанк, Укргазбанк (УГБ), Креді Агріколь, Банк Прокредитування, Правекс-Банк.

    Зазначається, що Fitch також переглянуло прогнози щодо довгострокового рейтингу для ПУМБу від "стабільного" до "негативного", а довгостроковий рейтинг дефолту емітенту банків підтверджений на рівні "B".

    Як повідомлялося раніше в УНН, у березня Fitch підтвердило кредитний рейтинг України на рівні "B".

    Марк Омелянюк

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.