• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Коронавірус: Італія почне поетапне ослаблення карантину з 4 травня

    Опубликовано: 2020-04-28 09:15:50

    Прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте представив план скасування обмежувальних заходів для країни з 4 травня. Про це він оголосив у неділю на прес-конференції в Facebook, при цьому буде необхідно дотримуватися попередньо встановлених запобіжних заходів у вигляді соціального дистанціювання і використання засобів індивідуального захисту, передає УНН.

    Так, першими в Італії відкриються парки і сади. Буде дозволено проводити тренування спортсменів, що представляють національний інтерес, а також буде відновлено виробництво та почнеться робота на будівельних майданчиках. Магазини, музеї, ресторани планують відкрити з 18 травня. Перукарні дозволять відновити роботу з 1 червня.

    “Ми повинні гарантувати відновлення життя, але з повним усвідомленням відповідальності. З 4 травня збережуться обмеження на пересування без вагомої причини, зокрема й між регіонами, проте можливо возз’єднання сімей, але виключені свята і торжества”, — оголосив Конте, представляючи новий декрет уряду щодо послаблення карантину.

    Нагадаємо, станом на вечір 26 квітня, в Італії зафіксована найменша кількість померлих з середини березня. Загалом в Італії через викликану коронавірусом хворобу померли 26,6 тисячі людей, і це найбільший показник у Європі.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.