• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава Amazon розбагатів за день на 6,4 млрд доларів - Forbes

    Опубликовано: 2020-04-15 17:00:38

    Статки найбагатшої в світі людини, голови американської корпорації Amazon Джеффа Безоса зросли за день більш ніж на 6 млрд доларів на тлі рекордного зростання вартості акцій компанії. Відповідні дані наводить у вівторок на своєму сайті журнал Forbes, передає УНН.

    За його інформацією, у вівторок до закриття торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі вартість акцій найбільшого в світі онлайн-рітейлера зросла на 5,3%, склавши рекордні 2238 доларів за штуку. Таким чином, статки Безоса, який володіє 11,2% акцій корпорації, різко зросли, збільшившись приблизно на 6,4 млрд доларів (близько 5%) — до 138 млрд доларів, пише видання. При цьому статки його колишньої дружини Маккензі Безос, яка в результаті розлучення з мільярдером стала однією з найбагатших жінок світу, збільшилася за торгову сесію на 2,2 млрд доларів — до 44,8 млрд доларів.

    Forbes 7 квітня в третій раз поспіль поставив Безоса на перше місце в списку найбагатших людей світу. На той момент, за підрахунками експертів журналу, його статки оцінювалися приблизно в 113 млрд доларів, скоротившись за рік на 18 млрд доларів. Друге місце зайняв один із засновників Microsoft Білл Гейтс зі статком у 98 млрд доларів. На третє місце рейтингу піднявся генеральний директор французької групи компаній LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно, чиї статки оцінюються у 76 млрд доларів.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.