• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мороз: проблеми трудових емігрантів потрібно вирішувати шляхом створення робочих місць в Україні

    Опубликовано: 2006-03-09 15:20:00

    Відповідаючи у Тернополі на питання журналістів про проблему захисту українських заробітчан за кордоном, яка особливо гостро стоїть для жителів Західної України, лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз повідомив, що член фракції СПУ, секретар Комітету ВР у закордонних справах В.Шибко підготував і вніс до ВРУ законопроект про державне регулювання діяльності посередницьких агенцій, що займаються працевлаштуванням українців за кордоном.

    Відповідно до цього законопроекту держава несе певні зобов'язання перед українцями, які зараз перебувають та працюють за кордоном.

    На думку лідера СПУ, "це саме той підхід, який повинна забезпечувати держава, дбаючи про своїх людей, котрі знаходяться за межами батьківщини".

    Водночас Олександр Мороз зауважив, що "всі проблеми наших трудових емігрантів в такий спосіб вирішити не можна".

    "Необхідно створювати робочі місця в Україні. І програма розвитку промисловості України, а також особливості аграрної політики, якраз спрямовані на те, щоб створити такі умови в економіці, які давали б можливість людям думати про свою перспективу. Тим самим - повернути людей додому, припинити руйнування сімей, що стало трагедією для Тернопільщини зокрема, а в цілому, для всієї Західної України", - наголосив лідер СПУ.

    Інф. Рolitikum

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.