• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Lufthansa закриває лоукостер Germanwings та скорочує флот

    Опубликовано: 2020-04-08 18:00:01

    Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa у вівторок, 7 квітня, оголосила про значне скорочення флоту. Також буде зупинена діяльність дочірньої авіакомпанії-лоукостера Germanwings. Такі заходи ухвалені правлінням компанії в рамках реструктуризації через кризу в галузі, спричинену пандемією коронавірусу, повідомляє УНН з посиланням на dpa і DW.

    Керівництво Lufthansa вважає, що "минуть місяці, перш ніж обмеження на поїздки у світі будуть повністю скасовані, і роки, перш ніж світовий попит на авіаперевезення повернеться до докризового рівня".

    У звязку з цим Lufthansa починає процес скорочення флоту не тільки в головній компанії, а й у всіх своїх дочірніх авіаперевізниках, серед яких Eurowings, Austrian Airlines, Brussels Airlines, SWISS International Airlines. Щонайменше 42 літаки лише з флоту Lufthansa та Eurowings будуть поставлені на прикол, до того ж компанія розриває всі договори лізингу, що дозволить скоротити флот цих двох перевізників, який налічує 763 судна, на 10 відсотків.

    Водночас Lufthansa обіцяє всі рішення щодо реструктуризації приймати після консультацій з профспілками. Всім співробітникам, яких зачеплять ці заходи, за можливості запропонують роботу в інших підрозділах компанії. Це стосується і 1400 співробітників Germanwings.

    Нагадаємо, Lufthansa через коронавірус скасувала 23 тисячі авіарейсів до кінця квітня.

    Денис Масліков

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.