• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків на поїзди

    Опубликовано: 2020-03-19 16:30:04

    Укрзалізниця продовжила строки повернення квитків на поїзди до 90 днів для рейсів по Україні та до 180 днів - для рейсів за кордон. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку в Facebook Міністерства інфраструктури.

    "Укрзалізниця подовжила строки повернення залізничних квитків - замість одного місяця, як було до цього, повернення буде здійснюватися протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб - для міжнародного", - йдеться у повідомленні.

    Вказано, що пасажирам не обов’язково буде звертатися до залізничних кас, щоб проставити відмітку на квитку і погасити його. Кошти можна буде повернути без відмітки на оригіналі проїзного документу, а квитки, придбані через інтернет, можна повернути через онлайн-сервіси.

    "У разі, якщо кошти будуть повернені з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернений пасажиру на карту окремим платежем. Вартість проїзних документів за невикористані квитки на поїзди приміського сполучення, скасовані через введення карантину також відшкодовуються у повному обсязі. Кошти за невикористані повністю або частково абонементні квитки можна повернути впродовж місяця з дати запланованого проїзду у приміських поїздах", - вказано у повідомленні.

    Також зазначається, що залізничні вокзали закриті для відвідувачів, працюють лише залізничні каси для повернення квитків, і на вокзал може зайти одночасно не більше 10 людей.

    Нагадаємо, Укрзалізниця за тиждень повернула кошти за 400 тисяч квитків, скасованих через карантин.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.