• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні медпрацівникам, які працюватимуть з хворими на коронавірус доплачуватимуть до 200% зарплати

    Опубликовано: 2020-03-17 17:00:28

    В Україні медпрацівникам, які працюватимуть з хворими на коронавірус та окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності, доплачуватимуть до 200% зарплати. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

    “Медпрацівникам, які задіяні на роботах з ліквідації коронавірусу в Україні, доплачуватимуть до 200% зарплати”, — сказано у повідомленні.

    Зазначається, що також будуть здійснені доплати окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності.

    “Надбавка буде надходити на період здійснення заходів щодо запобігання виникнення і поширення коронавірусу COVID-19, до завершення виконання цих заходів”, — додається у повідомленні.

    Так, відповідні норми були ухвалені Верховною Радою в законопроекті про запобігання поширення корона вірусу.

    Нагадаємо, в Україні на ранок 17 березня лабораторно підтверджено сім випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19.

    Як раніше повідомлялося в УНН, станом на 5:50 вівторка, 17 березня, всього у світі 182 405 осіб, інфікованих COVID-19, 79 433 людей, які одужали, та 7 154 померлих.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.