• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Білому домі готують податкові пільги на зарплату через коронавірус

    Опубликовано: 2020-03-10 18:00:57

    Президент США Дональд Трамп заявив, що у зв'язку з поширенням коронавіруса в країні планують ряд антикризових заходів, а зокрема, податкові пільги на заробітну плату. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Washington Post.

    "Трамп повідомив, що він попросить Конгрес скоротити податки на заробітну плату і надати допомогу погодинним працівникам, які страждають від економічних наслідків коронавіруса. Він також сказав, що прагне допомогти авіакомпаніям, готелям і круїзним компаніям, які економічно постраждали через скасування бронювань американцями", - пишуть у виданні.

    Так, у вівторок Трамп зустрінеться з лідерами Конгресу, щоб обговорити зниження податку на заробітну плату і проведе пресконференцію, на якій викладе свою пропозицію.

    Повідомляється, що після цієї заяви президента США, азіатські фондові ринки стабілізувалися у вівторок вранці, а саме, кілька регіональних показників виросли більш ніж на один відсоток.

    Варто зазначити, що до даного рішення Трампа зі скепсисом поставилися в Палаті представників у Конгресі США

    Нагадаємо, що Президент США Дональд Трамп не пройшов перевірку на наявність коронавіруса після спілкування з двома членами Палати представників, які повідомили про рішення піти на добровільний карантин.

    Раніше УНН повідомляв, що всі провідні світові біржі в понеділок, 9 березня, показали найгірші результати з часу глобальної кризи 2008 року.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.