• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шмигаль назвав три необхідних кроки для захисту промисловості

    Опубликовано: 2020-03-06 17:30:22

    Комунікація з підприємцями, робота на зовнішніх ринках та створення відповідних умов – це основні три кроки для захисту промисловості. Про це під час години запитань до уряду повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

    На запитання, які конкретні три кроки ви ініціюєте найближчим часом, щоб захистити промисловість України, Шмигаль зазначив: "Крок номер один – це отримати відповідь від наших промисловців, підприємців малого та середнього бізнесу, а що для них треба".

    "А це порядка 100 кроків, які необхідно зробити уряду, парламенту для того, щоб бізнес відчув себе вдома та міг спокійно робити свою роботу, створювати робочі місця та платити податки. Тому, перший крок – це відверта розмова з бізнесом… Далі, це робота на зовнішніх ринках для того, щоб розвинути наш експортний потенціал. Сьогодні Україна чи не єдина країна у світі, яка до цього часу не займалася лобізмом наших промисловців та аграріїв на міжнародних ринках. Вони самі шукали для себе збут… І третє, це створення відповідних умов з точки зору і податків, і зайнятості для бізнесу… Ця третя умова виникає із першої", - зазначив Шмигаль.

    Нагадаємо, спад промислового виробництва у січні 2020 року, проти січня 2019 року, сягнув 5,1%.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.