• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хмарне сховище даних UСloud

    Опубликовано: 2020-03-03 00:14:17

    Хмарне сховище даних — це спеціальна система збереження інформації, котра передбачає віддалений доступ до неї за допомогою мережі-інтернет. Дуже зручно, якщо хочете працювати з файлами на різних пристроях або плануєте надати дозвіл на взаємодію з документами своїм робітникам.

    Як це працює: існують окремі великі дата-центри, де стоять спеціалізовані сервери. Там ви орендуєте віртуальний простір. Тобто платите тільки за оренду необхідної хмарного середовища певної потужності. Послуги з використання таких хмарних сховищ надають спеціальні сервіс-провайдери, як, наприклад, Хмарне сховище даних UCloud.

    Чи потрібна моєму бізнесу ця хмара?

    Так, і ось три головні причини, чому переміщення всіх бізнес-сервісів і процесів до хмари необхідно для розвитку компанії:

    Безпека. По-перше, ваші дані будуть зберігатися не в одному місці, а у декількох ЦОД. UCloud функціонує за принципом «3-2-1» — робиться три копії всієї системи, вона зберігається у двох місцях і один екземпляр — у віддаленому дата-центрі. Такі складнощі потрібні для того, щоб мінімізувати ризик пошкодження чи видалення інформації.

    Легше масштабуватися. Уявіть, скільки складнощів з'являється, коли компанія відкриває другий офіс. Яким чином надати доступ до системи всім колегам, якщо інформаційні ресурси зберігаються в першому офісі? З хмарою такої проблеми немає, бо немає прив'язки не те, щоб до офісу, але й до міста або навіть країні. Керувати інфраструктурою можна з будь-якої точки планети, де є інтернет. Також, якщо бізнес періодично переживає підвищений попит, то адаптувати потужність віртуального середовища набагато простіше і швидше.

    Економія ресурсів. Для створення власного фізичного сховища потрібно взяти в оренду або побудувати приміщення, провести комунікації, найняти охорону, закупити серверну апаратуру та мережеве обладнання, виплачувати зарплату співробітникам, які будуть обслуговувати ЦОД. А під час роботи з хмарним сховищем даних треба платити лише за винаєм самої cloud-інфраструктури.

    Якщо ви все ж таки зважилися на міграцію БД до хмари, зверніться до фахівців UCloud. Цей гравець існує на українському ринку практично 9 років і може гарантувати якісну роботу всім клієнтам. Підприємство кілька років є срібним партнером Microsoft і співпрацює з Sibis, Veeam, Citrix, Cisco.

    Причини вибрати саме UCloud:

    • Безперервна технічна підтримка. Неважливо, о котрій годині у вас сталася помилка під час взаємодії з cloud-інфраструктурою. Фахівці завжди допоможуть розв’язати будь-яке питання.

    • Тестовий період. Почавши роботу з сервісом, у вас є цілий місяць безкоштовного використання послуг оператора. Цього часу цілком вистачить, щоб детальніше ознайомитися з усіма особливостями роботи з віртуальним середовищем.

    • Три з чотирьох дата-центрів знаходяться не в Україні, а в Польщі та Німеччині. Кожен з ЦОД відповідає міжнародним стандартам зі зберігання й обробки відомостей.

    • Оренда ліцензій продуктів Microsoft і Veeam, бо організація давно працює з цими IT-гравцями.

    • Наявність спеціального каналу зв'язку «Київ-Варшава-Франкфурт» зі швидкістю 10 Гбіт/с.

    Таким чином, для забезпечення більш простого і швидкого масштабування бізнесу, а також оптимізації всіх бізнес-процесів, варто перемістити всі сервіси та дані до cloud-середовища. И колеги з UCloud зможуть це зробити.




    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.