• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент доручив головам місцевих держадміністрацій вжити заходів щодо ліквідації заборгованості із зарплат

    Опубликовано: 2006-03-06 09:18:00

    Президент України Віктор Ющенко доручив главі Ради Міністрів АРК, головам обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій вжити заходів щодо підвищення бюджетно-фінансової дисципліни і погашення заборгованості із зарплат.

    «Незважаючи на успіхи, досягнуті в цьому напрямку минулого року, заборгованість залишається високою, а по деяких областях, зокрема Донецькій, Вінницькій, Одеській, Полтавській, Хмельницькій, динаміка виплати заборгованості із зарплат незадовільна», ­– констатував Глава держави.

    З огляду на це, Президент вважає безвідповідальною позицію місцевих керівників, які допускають порушення бюджетної дисципліни та не забезпечують контролю за цільовим використанням коштів, призначених на виплату зарплати.

    В. Ющенко доручив керівникам місцевих держадміністрацій протягом  тижня розробити план заходів щодо сприяння погашенню заборгованості із зарплат та посилення бюджетно-фінансової дисципліни. Відповідно до доручення, вони мають щотижнево звітувати за хід виконання зазначеного плану. Заходи мають передбачати пріоритетне спрямування коштів на погашення заборгованості, контроль за виконанням рішень щодо строків погашення боргів, боротьбу з нецільовим використанням коштів тощо.

    Керівництво органів виконавчої влади на місцях несе особисту відповідальність за стан надходжень до бюджету та  погашення боргів із зарплат.

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.