• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лукашенко: РФ натякає на приєднання Білорусі в обмін на єдині ціни на енергоносії

    Опубликовано: 2020-02-14 17:00:58

    Лукашенко заявив, що в керівництві РФ натякають на приєднання Білорусі в обмін на єдині ціни на енергоносії, пише УНН з посиланням на білоруське агентство БелТА.

    При цьому, переконаний глава Білорусі, ні білоруський, ні російський народи ніколи не захочуть піти цим шляхом.

    Про це президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив сьогодні на зустрічі з колективом Свєтлогорського ЦПК, передає кореспондент БелТА.

    Він додав, що Москва і Мінськ не обговорюють створення наднаціональних органів в рамках інтеграції Союзної держави, але робота по дорожнім картам продовжиться.

    “Ми будемо і далі працювати по інтеграції. У цьому немає нічого поганого”, — сказав він на зустрічі з колективом Свєтлогорського целюлозно-паперового комбінату. За його словами, створення наднаціональних органів і інших об’єднань, що було передбачено 31-й дорожньою картою, сторони домовилися не обговорювати. “(Обговорюємо) чисто економічні питання по інтеграції”, — пояснив Лукашенко.

    Додамо, що раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, що на переговорах у вузькому складі з президентом РФ Володимиром Путіним в Сочі в четвер вони обговорили деякі історичні моменти, а також політику інших пострадянських країн. “Ми (з Путіним) дійсно багато про що поговорили, дійшли до глибини сивих часів нашого спільного життя в одній державі, обговорили багато історичних дат і моментів, вони відомі”, — сказав білоруський лідер на початку переговорів в розширеному складі.

    Також, у січні цього року Лукашенко заявив, що не може “розчинити” Білорусь навіть у “братній Росії”.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.