• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна вивчить можливість розширення проекту Південного газотранспортного коридору – Зеленський

    Опубликовано: 2019-12-17 17:30:05

    Україна підтримує реалізацію проекту Південного газотранспортного коридору та вивчить можливість щодо його розширення. Про це сьогодні заявив Президент України Володимир Зеленський під час спільної заяви для ЗМІ із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, передає кореспондент УНН.

    "Україна підтримує реалізацію проекту Південного газотранспортного коридору. Сьогодні ми домовились вивчити можливість щодо його розширення. Це дуже важливий фактор диверсифікації поставок газу європейським споживачам", - заявив Зеленський.

    Окрім цього, як сказав Президент України, слід повною мірою використовувати унікальний транзитний потенціал України та Азербайджану та розвивати відповідну інфраструктуру.

    Як повідомлялося раніше в УНН, сьогодні у Баку відбулась зустріч президентів України та Азербайджану Володимира Зеленського та Ільхама Алієва.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.