• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Модернізацію ЖКГ можна провести за рахунок кредитних дотацій

    Опубликовано: 2006-03-01 10:43:00

    Голова Республіканської партії України, один з лідерів "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" Юрій Бойко вважає, що для реформування житлово-комунального господарства необхідно впроваджувати систему кредитних дотацій. Про це він заявив під час візиту до Херсонської області.

    Як приклад успішного застосування такої системи Юрій Бойко привів досвід Польщі, де польські комунальні підприємства після позики погашають тільки тіло кредиту, а відсотки погашає держава. "Така схема зацікавить українські комунальні підприємства, тому що при існуючій системі кредитування жодне підприємство не зможе повертати кредити з 20% ставкою", – відзначив політик.

    Крім того, Юрій Бойко запропонував впровадити систему двоставочних тарифів, коли за наднормативне споживання тепла, газу й води громадяни будуть сплачувати за більш високим тарифом.

    Инф. Прес-служба Республіканської партії України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.