• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та РФ уклали 10-річний договір щодо транзиту нафти

    Опубликовано: 2019-12-03 16:30:38

    Компанії “Укртранснафта” і “Транснефть” уклали 10-річну угоду про надання послуг з транзиту нафти по території України. Про це повідомила у вівторок українська компанія в Facebook, передає УНН.

    “3 грудня 2019 року АТ „Укртранснафта“ та ПАТ „Транснефть“ уклали додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти територією України, яка продовжує його дію на десять років — ‪з 1 січня 2020 року до 1 січня 2030 року‬”, - сказано в повідомленні.

    Документ був підписаний директором “Укртранснафти” Миколою Гавриленко і віце-президентом “Транснефти” Сергієм Андроновим в рамках міжнародної конференції “Енергетика в XXI столітті” в Загребі (Хорватія). Під час зустрічі сторони також обговорили перспективи подальшого співробітництва, повідомили в “Укртранснафті”.

    “Окрім пролонгації договору, додаткова угода між АТ „Укртранснафта“ і ПАТ „Транснефть“ актуалізує низку його положень з врахуванням поточного стану змін на ринку послуг з транспортування нафти в регіоні”, — сказано в повідомленні.

    Відзначається, що базові принципи співпраці між компаніями залишаються без змін, в тому числі такі, як порядок оплати послуг і механізм взаємодії на рівні технічних служб двох нафтотранспортних операторів.

    У повідомленні також підкреслюється, що висновок додаткової угоди “гарантує безпечну та сталу роботу нафтотранспортної системи України на довгостроковій основі”, створює основу для завантаження системи магістральних нафтопроводів обсягами нафти в напрямку країн Європи.

    Як писав УНН, глава “Газпрому” повідомив, що потрібно зробити Україні для транзиту газу.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.